Przesunięty przez: Lukezz 2011-06-25, 22:12 |
|
| Autor |
Wiadomość |
samborek
Prof.S.Jonalista

Inspiration: Webdesign
Tablet: Wacom Intuos 4M
Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 1658 Piwa: 257/213 Skąd: w was tyle agresji ?
GFXPoints: 6769
Status: Offline
|
Wysłany: 2009-10-19, 17:30 Złego diabli nie biorą
|
|
DeviantART: http://samborek.deviantart.com/ Digart: http://samborek.digart.pl/ |
|
Witajcie kochani pewnie nie spodziewacie się tego co przeczytacie po tym krótkim wwstępie, ale mam nadzieje że jeśli w ogóle będzie to kogoś obchodziło to zrozumie
Spędziłem na forum kupę czasu, czasem udzielałem się mniej czasem więcej , ale poświęciłem dla was kupę swojego czasu, a statystyki nawet mówią że więcej niż Pay a zarejestrowałem się rok po założeniu forum praktycznie więc nie jest chyba tak tragicznie.
Dobrnąłem też jakoś do tego stanowiska Administratora który musisz sprzątać wszystkie kupy po użytkownikach i to bez rękawiczek. Było mi przez ten czas z wami naprawdę sympatycznie i nauczyłem się wielu rzeczy, bo gdybym dzięki Kwusherowi nie odkrył forum diabli wiedzą co bym teraz robił i z jaką perspektywą, choć przypuszczam że zbierał bym arbuzy w dalekim kraju Co prawda rozwijałem się dość leniwie przez ten czas , ale coś tam w końcu zrobiłem, choć nie wszystkim to pasuje . Poznałem Tutaj również kupę sympatycznych ludzi z którymi mogę sobie czasem porozważać nad życiem i różnych filozoficznych sprawach Zapewne dorwę ich kiedyś i zapalimy razem fajkę pokoju (pozdro dla Engine) odwiedzimy Czarnobyl ( Maxtro aktualne jeszcze ? ) i kupimy jakieś tanie zioło (Zygfryd pamiętam ). Gdyby nie Misha nie miałbym teraz zielonego pojęcia o podstawowym sprzęcie do szkicowania i prawdopodobnie szkicowałbym patykiem , tylko dlatego że nie potrafię używać Googli ^^ a Pay zawsze zapewniał mi dawkę humoru i roboty jak mi się nudziło .
Całe forum mógłbym tak powoli wymieniać , umieściłem jednak tych najbardziej natarczywych .
Właściwie do czego zmierzam ? Czasu mam coraz mniej, na forum pojawiam się też coraz rzadziej jak widać , jeśli ktoś sprawdzał, a nie chce przebywać na forum tylko ze względu na stanowisko i klepać godziny przez które nic nie robię. Trzeba powoli pracować na własny garnuszek. Rezygnuje ze stanowiska Administratora, a moja obecność na forum będzie raczej sporadyczna co samo w sobie wyklucza administrowanie. Nie zostawię Was oczywiście , zawsze będziecie mogli przyjść do mnie a ja będę czekał na was z otwartymi rękami Projekty Portalu i Sklepu również nie porzucę i dalej będziemy nad nimi pracować z Panterką, jednak ArtWorma będzie musiał ktoś przejąc - w tym momencie sugeruje Sage np. Wiem że moja decyzja jest dziwna, ale wspomniałem już brak czasu, rozczaruje się Mną pewnie cała Administracja , choć wolałbym żebyście zrozumieli , możliwe zresztą że was też to kiedyś dorwie Nieco chaotycznie napisane, nie jestem uzdolnionym pisarzem i nie lubię się za bardzo rozpisywać jak widać Mogłem pominąć pozostałą masę istotnych rzeczy, ale sens chyba został zachowany.Chce Wam wszystkim podziękować za czas spędzony na forum , z ludźmi którzy tworzą tą społeczność, mnóżcie się rozwijajcie.
|

|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Widim |
 |
Legend

Wiek: 29 Dołączył: 03 Kwi 2009 Posty: 1013 Piwa: 102/65 Skąd: hjhkjhk
GFXPoints: 2389
|
Wysłany: 2009-10-19, 17:44
|
|
|
|
|
Wielka szkoda że odchodzisz. Twoje rozmowy na sb były na bardzo wysokim poziomie śmieszności. Będziemy tęsknić. |

R.I.P GRAFART 2007-2011!
R.I.P GRAFART 2007-2011!
R.I.P GRAFART 2007-2011!
R.I.P GRAFART 2007-2011!
 |
|
|
|
 |
|
|
szewa7

Wiek: 17 Dołączył: 21 Lis 2008 Posty: 210 Piwa: 51/29 Skąd: RzeszĂłw
GFXPoints: 868
|
Wysłany: 2009-10-19, 17:51
|
|
|
|
|
samborek, szkoda szkoda nas niebieski ninja
Kto teraz będzie nam tak wspaniale opisywał tematy następnych BPmC ??
Narazie ;] & gl w realu jak i w sieci |

|
| Ostatnio zmieniony przez PayLOADer 2009-10-19, 17:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Digital3r

Wiek: 19 Dołączył: 13 Lut 2008 Posty: 1204 Piwa: 117/121 Skąd: KraĹnik
GFXPoints: 3538
|
Wysłany: 2009-10-19, 17:55
|
|
|
|
|
samborek, oł maj gad. Nie możesz nas zostawić. Teraz to nikt się już do mnie tu z administracji nie będzie odzywał |

|
|
|
|
 |
Rasol

Wiek: 17 Dołączył: 06 Cze 2009 Posty: 238 Piwa: 31/10 Skąd: Rashyn
GFXPoints: 500
|
Wysłany: 2009-10-19, 18:02
|
|
|
|
|
Nienawidzę patrzeć jak administracja się rozpada wpadaj jeszcze pogadać na sb żebyśmy się razem pośmiali może złapiesz trochę czasu i powrócisz na stołek?? |

|
|
|
|
 |
emsik

GFXPoints: 73
|
Wysłany: 2009-10-19, 18:05
|
|
|
|
|
Digital3r, Nie jestem z administracji ale sie odezwe XD
samborek, wybierasz się gdzieś ? Bo nic nie przeczytałem |

|
|
|
|
 |
PayLOADer
Niech siÄ dzieje wola nieba...

Program: Photoshop CS 3
Aparat: Sony 'alpha' 330
Wiek: 21 Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 3043 Piwa: 493/61 Skąd: Szczecin
GFXPoints: 8432
|
Wysłany: 2009-10-19, 18:07
|
|
DeviantART: www.admingrafart.deviantart.com |
|
Digital3r, pozostanę Ci ja na weekendy
samborek, pisałem w administracji napisze i tutaj - nie jest to dla mnie do końca jasna i zrozumiała sytuacja (opuszczenie grona administracyjnego przez Ciebie) aczkolwiek nie dałeś się namówić na próbę zostania a jak sam mówisz - mieć rangę a nic nie robić to lepiej w ogóle jej nie mieć. Jak zawsze jedni odchodzą inni przychodzą, ale to pożegnania są najgorsze i zawsze łezka się w oku zakręci zważywszy na to, że pomimo tego iż tworzymy tu internetową społeczność to tak jakby odszedł od nas (mówię w szczególności o administracji) członek rodziny ...
Niech więc kończąc moją skromną wypowiedź podsumuję, że naprawdę strasznie miło było móc z Tobą pracować i nadzieję mam jeszcze na to, że kiedy czasu znajdzie się więcej i nabór do administracji nowy będzie - wyślesz nam swoje zgłoszenie a my, jak zwykle - dogłębnie je przeanalizujemy i pogratulujemy Ci nowej funkcji na forum
Ahoj! |

|
|
|
|
 |
emsik

GFXPoints: 73
|
Wysłany: 2009-10-19, 18:10
|
|
|
|
|
PayLOADer, ty to dopiero pisarz bd ;D
samborek, napisze jak inni [*] Szkoda że odchodzisz. |

|
|
|
|
 |
samborek
Prof.S.Jonalista

Inspiration: Webdesign
Tablet: Wacom Intuos 4M
Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 1658 Piwa: 257/213 Skąd: w was tyle agresji ?
GFXPoints: 6769
|
|
|
|
 |
PayLOADer

|
Wysłany: 2009-10-19, 18:21
|
|
|
| samborek napisał/a: | | emsik, w daleką podróż , ale nie wyjawię szczegółów ;] |
Jak zwykle tajemniczy i podsycający ciekawość
| samborek napisał/a: | | PayLOADer, z Tobą to ja jeszcze nie skończyłem |
No to mam przekichane!
| emsik napisał/a: | | PayLOADer, ty to dopiero pisarz bd ;D |
Ha..ha..h..a człowiek jak pisze od serca to nie jest ważne co napisze ale jaki ma to wydźwięk i przekaz dla innych |

|
|
|
|
 |
Panthere_Noire
Freelance graphic designer

Program: Adobe Photoshop CS4
Tablet: Wacom Bamboo Fun Pen & Touch A6
Imię: Asia
Wiek: 20 Dołączyła: 29 Sty 2008 Posty: 3215 Piwa: 626/682 Skąd: KrakĂłw
GFXPoints: 6578
|
Wysłany: 2009-10-19, 18:35
|
|
DeviantART: http://pantherenoire92.deviantart.com Digart: http://pantherenoire.digart.pl |
|
samborek, kijowo Ci w czerwonym, to już wiesz.
Poza tym wiesz też, że Cię będę gnębić w dalszym ciągu. Informuję również, że nie masz wyboru, ale możesz być tylko szczęśliwy z tego powodu.
Poza tym oficjalnie dziękuję Ci za wspaniałą współpracę, wiesz, że lubiłam z Tobą pracować.
Z racji akapitu pierwszego - nie napiszę więcej. |

|
|
|
|
 |
Kazu

Program: Adobe Photoshop CS3
GFXPoints: 584
|
Wysłany: 2009-10-19, 18:36
|
|
|
|
|
Szczeże mówiąc zarejestrowałem się na tym forum między innymi dlatego że bardzo fascynowałem się Twoimi pracami... szkoda że nie mieliśmy okazji porozmawiać =/
Wpadaj czasami... narazie |
|
|
|
 |
Snowy
krĂłlik BANY tego forum ^^

Program: PS, AI, Corel, Painter
Tablet: WACOM Bamboo
Aparat: w komĂłrce ;)
Imię: Ania
Wiek: 18 Dołączyła: 23 Sty 2009 Posty: 669 Piwa: 115/184 Skąd: Zabrze
GFXPoints: 2179
|
|
|
|
 |
Trekmi
Seksowny Sklepikarz

Wiek: 19 Dołączył: 29 Sty 2009 Posty: 2094 Piwa: 450/324 Skąd: PkĂłw
GFXPoints: 10683
|
|
|
|
 |
Domine

GFXPoints: 59
|
Wysłany: 2009-10-19, 20:18
|
|
|
|
|
Bardzo szkoda że odchodzisz Samborek. No i powodzenia w pracowaniu na własny garnuszek |
|
|
|
 |
Dafne
Touch Your Imagination...

Program: photoshop, corel painter
Tablet: wacom graphire
Aparat: canon EOS 500D
GFXPoints: 6901
|
|
|
|
 |
.sadistique
Au nom de Satan

Program: Photoshop
Tablet: Ne s'applique pas
Aparat: Ne s'applique pas
Imię: Michael
Wiek: 41 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 112 Piwa: 84/19 Skąd: Ruda Śląska
GFXPoints: 1589
|
|
|
|
 |
Yunnan
yummyfactory

Wiek: 18 Dołączył: 27 Kwi 2008 Posty: 1137 Piwa: 160/57 Skąd: CiechanĂłw
GFXPoints: 2188
|
Wysłany: 2009-10-19, 21:19
|
|
|
|
|
Pamięć o Tobie, Twoja legenda, zawsze pozostanie wśród userów GA, i będzie przekazywana z pokolenia na pokolenie! Idź ninjo, do dalekich krain, i tam kontynuuj swe dzieło, idź i walcz o swój lepszy byt, idź głosić dobroć i sprawiedliwość, o wielki samborze!
żegnaj |

|
|
|
|
 |
anek

Inspiration: Digital Painting
Wiek: 23 Dołączyła: 18 Kwi 2009 Posty: 761 Piwa: 50/47 Skąd: GorzĂłw Wlkp.
GFXPoints: 8175
|
|
|
|
 |
Car4los
AMENO

Wiek: 17 Dołączył: 27 Cze 2009 Posty: 252 Piwa: 18/34 Skąd: d-biny
GFXPoints: 76
|
Wysłany: 2009-10-19, 22:26
|
|
|
|
|
samborek, Mimo iż cię nie znałem jest mi strasznie smuto , że ktoś z ,,rodziny" forumowej odchodzi [*]
Bywaj ninjo walcz o pokój na świecie i zbieraj do garnuszka dwa jabłuszka |
|
|
|
 |
Teja
'Rapoholik'

Program: Photoshop CS 2 & Paint
Wiek: 21 Dołączył: 22 Gru 2007 Posty: 826 Piwa: 49/13 Skąd: Mirocin
GFXPoints: 197
|
Wysłany: 2009-10-19, 23:06
|
|
|
|
|
dlugo się zastanawiałem co napisać i szczerze powiem, dalej nie jestem pewny, czy to co napisze będzie w dobrym tonie, ale...
doktorze nasz panie kochany, powodzenia Ci życzę w dalszym życiu, wiem co to znaczy brak czasu, toteż jak najbardziej rozumiem powód Twojego odejścia. Nie będę się z Tobą żegnał, ani płakał nad Twoim odejściem z administracji bo wiem, że będziesz jeszcze często zaglądał (może i nie na długo, ale z 2, 3 razy dziennie i tak klikniesz na ga i wiem o tym dobrze, bo sam ostatnio tak mam)
mam nadzieję, że jeszcze niejednokrotnie będziemy mieć możliwość porozmawiania sobie na sb czy chociazby gg, bo szczerze powiem, byłeś jedną z nielicznych osób z tego forum, z którymi nawiązałem "tak bliski" kontakt może i na gg dużo nie pisaliśmy, ale krótkich docinek na sb nigdy nie zapomnę
napiszę tez, że byłes jedną z naprawdę nielicznego grona osób, które po zajęciu jakiejś tam wyższej pozycji w hierarchii nie zmienili się, co na prawdę nie jest częstym przypadkiem. Dziękuje Ci za to i jeszcze raz powodzenia życzę w tym, czym masz zamiar się teraz zajmować.
powodzenia |
|
|
|
 |
loko

GFXPoints: 54
|
Wysłany: 2009-10-20, 08:20
|
|
|
|
|
Szkoda ,ze odchodzisz , po przeczytaniu tekstu widać ,że włożyłeś kupe pracy i czasu w forum. Szkoda ze "odchodzisz" Jestem nowy nie znałem Cie osobiście ale widzę ze jesteś osobą "ogarniętą" Aby więcej takich ludzi. Pozdro |

..TchĂłrz umiera setki razy, bohater tylko raz.. |
|
|
|
 |
Engine

Inspiration: Sygnatury
Program: Photoshop CS2, Cinema 4D
Imię: Konrad
Wiek: 21 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 1458 Piwa: 562/16 Skąd: Polkowice
GFXPoints: 6708
|
|
|
|
 |
KwusheR
Web Engineer

Program: Master Collection CS 5
Aparat: Canon 400D / 18-55 / 30-50 / 80-200
Imię: Arek
Wiek: 20 Dołączył: 10 Paź 2007 Posty: 1746 Piwa: 262/224 Skąd: Jędrzejów
GFXPoints: 490416
|
Wysłany: 2009-10-20, 12:32
|
|
|
|
|
A ja się cieszę, że odchodzisz bo nie będziesz mnie więcej gnębił wywalając kolejne farmazony dotyczące mojego stylu ;P
No cóż. Raz na wojnie raz pod wojną jak to mawiają mnisi szaolin. Pakuj siurikeny i obieraj nową drogę
P.S
to ja Ci o forum pokazałem? Pay - należy mi się coś od znaleźnego ;P |

|
|
|
|
 |
PayLOADer

|
Wysłany: 2009-10-20, 16:52
|
|
|
| KwusheR napisał/a: | | Pay - należy mi się coś od znaleźnego ;P |
Cicho nie rozmawiajmy o tym w takiej chwili ;P rozliczymy się wieczorem, tam gdzie zawsze ;P
Temat zamykam, mam nadzieję, że każdy kto chciał już coś napisać - napisał, sambor będzie nas odwiedzał jak tylko będzie mógł jak sam to napisał a my nie zapominajmy o nim i o jego zasługach jakie włożył względem forum swoją osobą |

|
|
|
|
 |
|
|