Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!
Zasoby dostępne po
rejestracji:
* darmowe TUTORIALE
* konkursy, bitwy organizowane przez forum
* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum
GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie
zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc
przeglądać naszą sekcję z tutorialami (ponad 921 tutoriali podzielonych
pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i
aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.

Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z
rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT
GFXPoints: 122
Status: Offline
Wysłany: 2010-11-01, 02:10
Nie no, niektórzy to nagle w tym topicu zaczynają pisać jak poeci i te subtelne słowa ahh... Szkoda że normalnie tak nie piszecie, serio to widać.
żeby nie było offtopu wesołego, to mogę powiedzieć tyle, że skoro tak postanowiłeś to pewnie poparłeś to jakimś rozmyśleniem, jeżeli nie to ...
Od Administratora
Misha: Bez flamesów proszę.
Ostatnio zmieniony przez Misha 2010-11-01, 02:30, w całości zmieniany 1 raz
W pewnym sensie popieram feli, łatwo manipulować czyimś zdaniem, ah jakie to żałosne.. Ale palcem pokazywał nie będę.
Dobrze, że napisałeś drogi payu o co kaman, mimo że mieliśmy pare zgrzytów, myślę że wszyscy będą Cie pamiętać i zostaniesz legendą tego forum.
Z jednej strony dobrze, że tak to zakończyłeś, a z drugiej naprawde szkoda, że forum traci "tatusia", będziemy pamiętać te zabawne rozmowy na sb, no i mam nadzieje, że jeszcze kiedyś z nami pożartujesz.
życze powodzenia w karierze pilota i w nauce.
Myślę, że temat już do zamknięcia, bo nie widze sensu tego dalej ciągnąć, payloader jest na tyle psychicznie silną osobą, że na pewno nie wpłyniemy na jego decyzje.
No i powtórze to co ktoś już powiedział, to jest tylko internet, życie realne jest ważniejsze, pay ma szkołe, chce zostać pilotem, już ostatnio mogliśmy zobaczyć, że co raz rzadziej go widujemy na forum, mam nadzieje, że porzucenie GA, wyjdzie mu na dobre. ;]
Z jednej strony dobrze, że tak to zakończyłeś, a z drugiej naprawde szkoda, że forum traci tatusia, będziemy pamiętać te zabawne rozmowy na sb, no i mam nadzieje, że jeszcze kiedyś z nami pożartujesz.
no niestety na SB raczej mnie nie zobaczycie Jedyne co to tylko na forum w galeriach.
Cytat:
Dobrze, że napisałeś drogi payu o co kaman, mimo że mieliśmy pare zgrzytów, myślę że wszyscy będą Cie pamiętać i zostaniesz legendą tego forum.
Na zostaniu legendą mi nie zależy poza tym aby kogoś nazywać legendą osoba ta powinna nie tylko się czemuś przysłużyć ale i wzbudzać we wszystkich jakieś pozytywne wibracje, czego ja nie potrafiłem, więc do legendy jeszcze mi huhu ...
Legend napisał/a:
życze powodzenia w karierze pilota i w nauce.
Dziękuję, najważniejsza jest dla mnie kariera pilota, fakt nauka idzie akurat drugim torem jako dodatek ;P
Cytat:
Myślę, że temat już do zamknięcia, bo nie widze sensu tego dalej ciągnąć, payloader jest na tyle psychicznie silną osobą, że na pewno nie wpłyniemy na jego decyzje.
Racja Mnie nie ma co żegnać bo pisać do mnie na PW możecie zawsze abym ocenił komuś galerię jak to było dawniej, ale mówię, spotkać mnie będzie można już jedynie tylko w galeriach innych
Program: Photoshop CS5, CorelDRAW X4 Imię: Karol Wiek: 20 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 1547 Piwa: 146/286 Skąd: Frankenstein
GFXPoints: 3782
Status: Offline
Wysłany: 2010-11-01, 10:44
Wypada się wypowiedzieć jako jeden z 'upadłych'
Pay, ja zawszę Cię szanowałem, i szanował będę za to co zrobiłeś dla GA i szczerze muszę się przyznać że nie spodziewałem się takiej reakcji no ale cóż szanuję twoją decyzję, dla mnie i mam nadzieję dla wielu innych userów jesteś LEGENDĄ i nic tego nigdy nie zmieni, to przede wszystkim dzięki tobie jestem w administracji tak długo, bo ja też miałem swoje perypetie, ale mimo to dałeś mi szansę i mam nadzieję że tego nie żałujesz, czytając twojego 'cholernie' długiego posta, aż się łezka w oku kręciła ty nasz 'Tatusiu'
Fuck the phones Lloyd! Unless Carmen Electra calls for an emergency tittie fuck, DON'T ANSWER!
PayLOADer, nie spodziewałam się takiego obrotu sprawy, nawet przez myśl mi nie przeszło że tak się stanie. Pozostaje mi podziekować Ci za zaufanie do nas i uszanować Twoją decyzję. Zawsze w sporze winne są obie strony także na Twoje Przepraszam odpowiadam tym samym i życzę Ci powodzenia i dużo szczęścia.
Od J. Administratora
Kaszka: Jeżeli można, podłączam się pod post
Powodzenia w życiu.
Od Moderatora
Asiek: podłączam się - Live long and prosper PayLoader
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.