Przesunięty przez: Lukezz 2011-06-25, 22:12 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Lukezz
Artqntrol.pl

Program: Ps,Ai
Tablet: Wacom Bamboo Pen A6
Imię: Ĺukasz
Wiek: 23 Dołączył: 07 Kwi 2009 Posty: 650 Piwa: 102/100 Skąd: Lublin
GFXPoints: 5109
Status: Offline
|
|
|
|
 |
Dan
Salut!

Wiek: 18 Dołączył: 05 Kwi 2008 Posty: 783 Piwa: 89/1100 Skąd: RzeszĂłw
GFXPoints: 704
|
Wysłany: 2011-02-24, 23:04
|
|
|
|
|
Nie wiem, czy wolno tu to (lub cokolwiek) pisać, ale skoro został poruszony temat gazetki to chciałbym się uprzejmie spytać, czy takowa istnieje. Będzie istnieć? Jeśli tak, to oddałbym w darowiznę młodszego brata w zamian za informację, gdzie można się zgłosić do jej redagowania.
Albo: co z tą ku%^$ GAzetką?! |

|
|
|
|
 |
|
|
Lukezz
Artqntrol.pl

|
|
|
|
 |
b14szak
wieczny podróşnik

Program: Adobe Photoshop CS4
Imię: MichaĹ
Wiek: 19 Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 714 Piwa: 134/2 Skąd: wiem?
GFXPoints: 1913
|
Wysłany: 2011-02-24, 23:36
|
|
|
|
|
Z tego co pamiętam to pomysły gazetki już były, nawet kiedyś udało się wydać jeden numer (albo 2), ale niestety ludzie nie byli zbyt zaangażowani w ten projekt i niestety upadł. (Pomijając fakt, że ja byłem pierwszym nieszczęśnikiem, który prowadził gazetkę ^^ z marnym skutkiem)
Mam nadzieję, że w końcu GAzetka nie będzie niewypałem |

WierzÄ w sprawiedliwoĹÄ, pĂłki trzymam nóş na gardle sÄdziego.
 |
|
|
|
 |
Dan
Salut!

Wiek: 18 Dołączył: 05 Kwi 2008 Posty: 783 Piwa: 89/1100 Skąd: RzeszĂłw
GFXPoints: 704
|
Wysłany: 2011-02-24, 23:46
|
|
|
|
|
Będzie, nie będzie, ja chętnie bym coś naskrobał w wolnym czasie. |

|
|
|
|
 |
Lukezz
Artqntrol.pl

|
|
|
|
 |
chester
smartass

Aparat: Nikon D90
Wiek: 20 Dołączył: 27 Paź 2007 Posty: 865 Piwa: 178/314 Skąd: ...
GFXPoints: 647
|
Wysłany: 2011-02-25, 00:18
|
|
|
|
|
a co z rangą weterana o której coś gdzieś chyba czytałem ?
Od J.Administratora
Lukezz: Niedługo może dojdą kolejne |

Девушка блондинка, которую люублю
..MĂłwiĹem Ci Lucek ja tu jeszcze wrĂłcÄ !...
A co cierpiÄ
cych ludzi moĹźe uratowaÄ?
Jedynie sztuka, tylko sztuka wierzcie w niÄ
!
Kto niez rozumie ten nie pofrunie... |
| Ostatnio zmieniony przez Lukezz 2011-02-25, 00:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
WikoX

Wiek: 14 Dołączył: 01 Wrz 2010 Posty: 8 Postawił 4 piw(a) Skąd: Jaworzno.
GFXPoints: 9
|
Wysłany: 2011-02-25, 15:45 Re: Nowe Rangi na forum!
|
|
|
|
|
| Lukezz napisał/a: |
- umiejętność pisania poprawną polszczyzną (PoKeMoNowE PiSMo oDpaDa)
|
Poprawnie, jednak sądzę iż nie potrzebna jest bariera wiekowa, 14 latek może pisać lepiej niż, 18. Taka moja myśl. :p |

Fandangofan. |
|
|
|
 |
Ferumbras16

Program: GIMP 2.6, Photoshop CS5
Dołączył: 15 Paź 2010 Posty: 44 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: HrubieszĂłw
GFXPoints: 52
|
Wysłany: 2011-02-25, 16:09
|
|
|
|
|
Hehe, zwłaszcza, że poprawiam ortografy mojego starego regularnie |
|
|
|
 |
Cris4
WaĹźne, Ĺźe jest progress

Program: Ai & Ps
Imię: Krystian
Wiek: 15 Dołączył: 01 Lut 2011 Posty: 255 Piwa: 13/33 Skąd: Wadowice
GFXPoints: 1507
|
Wysłany: 2011-02-25, 16:28
|
|
DeviantART: http://cris4.deviantart.com/ Digart: http://criss4.digart.pl |
|
Ja tak tylko dorzucę do tego co już koledzy dorzucili:
Faktycznie jest tak, że 14-latek jest odpowiedzialniejszy i lepiej pisze od starszych, ale jednak bardzo często to tylko złudzenie. Oczywiście jest to prawdą, ale tylko w niektórych przypadkach. Większość młodych nie posiada rozumu, który naprawdę się wyróżnia spośród rówieśników. Ja sam często byłem w 'innym pudle' niż cała reszta moich rówieśników, więc wiem o czym mówię. Ja osobiście uważam, że możecie robić wyjątek, ale nie dla kogoś kto pojawił się znienacka. Przeglądnijcie dużo postów danego użytkownika i wyciągnijcie wnioski.
Nie obliguje was do czytania tego, bo to tylko takie małe słowo z mojej strony.
Pozdrawiam. |

Firma bez logo jest jak czĹowiek bez twarzy
   |
|
|
|
 |
Lukezz
Artqntrol.pl

|
|
|
|
 |
KwusheR
Web Engineer

Program: Master Collection CS 5
Aparat: Canon 400D / 18-55 / 30-50 / 80-200
Imię: Arek
Wiek: 20 Dołączył: 10 Paź 2007 Posty: 1746 Piwa: 262/224 Skąd: Jędrzejów
GFXPoints: 490416
|
Wysłany: 2011-02-25, 20:06
|
|
|
|
|
| Dokładnie - bariera wiekowa ma jedno uzasadnienie - doświadczenie. Nie chodzi o poprawne pisanie tekstu, ale jego treść merytoryczną. Wybaczcie, ale wątpię by gimnazjalista napisał cokolwiek sensowengo / podpartego argumentami i opartego na własnych doświadczeniach. Owszem - są wyjątki, ale stawiamy przede wszystkim na treść. Tak jak pisał łukasz, wiek może zostać odsunięty na dalszy plan jeżeli kandydat spełnia resztę wymagań. |

|
|
|
|
 |
insname
we mnie jest zuoo!

Program: PS CS
Tablet: Intuos 4 M
Wiek: 22 Dołączył: 07 Kwi 2009 Posty: 160 Piwa: 7/3 Skąd: Zabrze
GFXPoints: 771
|
Wysłany: 2011-02-25, 21:21
|
|
|
|
|
| poproszę dane do przelewu ;p |

|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Lukezz |
 |
KwusheR
Web Engineer

Program: Master Collection CS 5
Aparat: Canon 400D / 18-55 / 30-50 / 80-200
Imię: Arek
Wiek: 20 Dołączył: 10 Paź 2007 Posty: 1746 Piwa: 262/224 Skąd: Jędrzejów
GFXPoints: 490416
|
Wysłany: 2011-02-25, 21:31
|
|
|
|
|
Jak tylko zostanie uruchomiony rachunek bankowy damy znać |

|
|
|
|
 |
Nonline E. Coyote
Saint Inquisition / Zadymiarz

Program: Photoshop
GFXPoints: 3332
|
|
|
|
 |
Lukezz
Artqntrol.pl

|
|
|
|
 |
Nonline E. Coyote
Saint Inquisition / Zadymiarz

Program: Photoshop
GFXPoints: 3332
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): chester |
 |
pimpolini

Program: CS5
Wiek: 28 Dołączył: 22 Lis 2010 Posty: 131 Piwa: 123/8 Skąd: ĹlÄ
sk
GFXPoints: 351
|
Wysłany: 2011-02-26, 05:27
|
|
DeviantART: http://pimpolini.deviantart.com/ |
|
| Kojot napisał/a: | | Z dnia na dzień podejmowane są coraz gorsze decyzje, | Ja bym się z tym zgodził , bo i może nie chodzi o same decyzje , ( chociaż niektóre podjęte przez was kroki moga bardziej zaszkodzić niźli wspomóc ) ale jednak chodzi głównie o sam czas realizacji owych pomysłów - Ta, .. jak i inne tego typu zmiany miały być już dawno wprowadzone' - A mówiąc już dawno' mam na myśli czas w którym forum cieszyło sie jeszcze dość dużym zainteresowaniem- wtedy można było cokolwiek z czymkolwiek ruszyć' /że tak powiem - wprowadzić ponownie Ludzi do obiegu' - bo głównie chodziło o Ludzi którzy jeszcze mieli jako taki zapał ' i mogli na prawdę przyczynić się do rozbujania' GA Na dzień dzisiejszy tego po prostu nie widać i w zasadzie tego nie ma' Bo nic przez ostatnie 2 miesiące się nie działo, po za AOK które jak widać po moim odejściu zostało odstawione na bok przez załogantów + różnego rodzaju bezsensowne kłótnie , strona nie mogła niczego więcej zaoferować , stąd też użytkownicy zaspokajają swoje potrzeby gdzie indziej' więc jeśli myślicie że na razie macie luzy ' i po części udało wam się usatysfakcjonować większe grono użytkowników to jesteście w błędzie ' Takie pierdoły złagodziły by sprawę dosłownie z 2-3 miesiące temu - Prawda jest taka że niestety teraz potrzeba znacznie lepiej rozpracowanego planu działania który cokolwiek zmieni '
Ranga Donator za którą sam się wstawiałem nie do końca wypali - jeśli są pieniądze na opłacenie serwera (bo wiadomo że są )to nie ma na co zbierać - jeśli natomiast chodzi o sponsorowanie nagród poprzez tą range- to kwestia kilku chwil ' i ludzie sami stwierdzą że opłacają samych siebie' Co jest bezsensowne'
Niestety w tym wszystkim chodzi tylko o to aby coś wygrać ' przy jak najmniejszym wkładzie finansowym ze swojej kieszeni - I Jak wiadomo Administracja powinna się tym zajmować nie użytkownicy' A jeśli do samej załogi jak i na wysokie stanowiska , trafiają osoby wiekowo odpowiadające ludzikom' z gimnazjum - no to czegóż' tu oczekiwać - niestety takie osoby nie mogą nic konkretnego zaoferować prócz poświecenia ' które jakby nie patrzeć też olewają ' Pozostało tylko szukać sponsora wśród GA ' bądź na innych stronach - który jest hojny i co kilka chwil' coś dorzuci
Ja osobiście życze jak najlepiej , i to nie Ludziom z załogi , bo co niektórzy ostatnimi czasy swoim zachowaniem dowiodl że nadają się co najwyżej do obróbki kokosu w Bombaju ' Brak jakiejkolwiek wiedzy na temat prowadzenia takich ''Olbrzymów'' jakim jest GA i swoje zadufanie' tylko pogarszają z dnia na dzień całą sprawę - Niestety nie potraficie dogodzić ludziom i nie ma wśród was takiego co by miał mózg' zdolny/skłonny do wiecznego' analizowania przyczyny i szukania jak najbardziej trafnych rozwiązań oraz samego obiektu który miałby za zadanie odgrywać autorytet' w skrócie rzecz ujmując nie ma ludzika' który by was opanował i zaprzęgł do naśladownictwa' wina niestety leży po waszej stronie , nie raz się o tym przekonałem' i raczej z waszej strony nie powinno się tego kwestionować bo jest to jedyna negatywna rzecz którą można spokojnie udowodnić ,-a jak wiadomo każda próba takiego działania koczy się ośmieszeniem
I coś w tym jest , załoga sie kurczy ' a jaka jest tego przyczyna..hmm?
Co do osób wiekiem równych bądź nie równych ' 14 lat- które miałyby redagować Magazyn' stanowczo odradzam przydzielanie tego typu spraw takiego typu Ludzikom - a dlaczego .. argumentów jest kilka - przykładowo jednym z nich może być szkoła' która przyczyni się do olewania całej sprawy ' początkowo bedzie super a zbiegiem czasu ten słomiany zapał' i oczywiscie tłumaczenia ' że sprawdzian , że test że kartkówka ' znów da się we znaki ' I od razu tu podkreślam nie rzucajcie się o mój wpis jak ryba w wodzie' ale już ktoś raz napisał że zapotrzebowanie - Ludzi na takie stanowiska ma pewne wymagania a to jedno z najważniejszych :
| napisał/a: | | Potrzebujemy Ludzi którzy mają dużo wolnego czasu (nie sporo, czy trochę - tylko bardzo dużo!), | A drugim argumentem może być to że osoby w takim wieku mają często problemy z wypisywaniem elokwentnych' wypowiedzi co w takim o to magazynie wyglądało by dosyć komicznie ,Także dla dobra ogółu raczej bym się nad tym zastanowił |

|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 2 piw(a): nesq, Nonline E. Coyote |
 |
Lukezz
Artqntrol.pl

|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 3 piw(a): szef_szefow, Panthere_Noire, Kaszka |
 |
AdrieN.
GLAMBERT 4EVER. <3

Program: Photoshop CS5 PL
Aparat: Olympus FE-360
Imię: Adrian
Wiek: 15 Dołączył: 22 Kwi 2010 Posty: 815 Piwa: 79/67 Skąd: Bydgoszcz
GFXPoints: 1456
|
Wysłany: 2011-02-26, 14:24
|
|
DeviantART: http://ebulwiasek.deviantart.com |
|
Lukezz, masz rację. Wiem, sam krytykowałem Was, ale wiem że to był błąd. Nie dostajecie za to kasy, a dla nas poświęcacie swój czas.
Do TłUMU:
Dajcie im pracować i wprowadzać zmiany w życie, a nie użalać się nad tym, jaki to ten świat jest zły. |

|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Kaszka |
 |
|
|