Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!
Zasoby dostępne po
rejestracji:
* darmowe TUTORIALE
* konkursy, bitwy organizowane przez forum
* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum
GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie
zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc
przeglądać naszą sekcję z tutorialami (ponad 921 tutoriali podzielonych
pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i
aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.

Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z
rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT
Doszliśmy do wniosku, że na forum ostatnimi czasy część osób wykruszyła się ze względu na brak czasu dla pełnienia funkcji członka administracji, co znacznie zmniejsza zakres możliwości wykonywanych przez nas prac dotyczących forum - a pracy nadal ilościowo poziom się nie zmniejsza wręcz przeciwnie. Coraz więcej nowych funkcji, tworzenie stylu i innych urozmaiceń dla forum, jakie mają pojawić się już w ostatni dzień wakacji zmusza nas wręcz do ogłoszenia nowego naboru na stanowisko moderatora. Przydaliby się nowi ludzie, żeby troszkę odświeżyć samą administrację także .
Widzimy również, że Wy, userzy, bardzo angażujecie się w sprawy forum, więc jeśli tylko chcielibyście troszkę z Nami popracować... więcej... to zapraszam do zgłaszania kandydatury swojej osoby!
W skrócie: ogłaszamy nabór na moderatora!
Wymagania:
- dużo wolnego czasu (nie sporo, czy trochę - dużo!),
- kreatywność, chęć rozwijania forum, służenia pomocą,
- duża doza cierpliwości i powściągliwości w stosunku do innych,
- umiejętne posługiwanie się tak zwaną "twardą ręką" w przypadkach skrajnych nadużyć mających miejsce tu na forum,
- doskonała znajomość Regulaminu,
- poczucie humoru,
- podejście do wielu spraw z dystansem,
- umiejętność rozwiązywania problemów między ludźmi, czyli posiadanie cech przysługujących byciu mediatorem (wbrew pozorom jedna z ważniejszych cech).
Aby zgłosić swoją kandydaturę należy wysłać do nas - konkretniej do mnie - podanie, w którym umieszczacie odpowiedzi według kwestionariusza zamieszczonego poniżej.
Kandydaturę swojej osoby wysyłacie do dnia 18.07.2010 (23:00) do mnie na PW, w nazwie tematu proszę wpisać następującą treść: NABÓR NA MODERATORA (inaczej sformułowany tytuł wiadomości podania sprawi, że będzie ono ignorowane!).
Spośród wszystkich zgłoszeń wybierzemy dogodną dla nas ilość moderatorów. Póki co nie jesteśmy w stanie stwierdzić czy będzie to liczba dwóch, pięciu czy może jednej osoby.
Tak więc, przejdźmy do sprawy dotyczącej kwestionariusza:
Cytat:
* 1) Twój nick:
*
* 2) Twoje imię:
*
* 3) Ilość postów:
*
* 4) Data urodzenia (prawdziwa):
*
* 5) Czy posiadasz doświadczenie moderatorskie? Jeśli tak - jakie?:
*
* 6) Czy posiadasz DUżO wolnego czasu teraz, jak i w przyszłości?
*
* 7) Zmieniłbyś/zmieniłabyś coś w dotychczasowym działaniu forum?
Pozdrawiam w imieniu Administracji oraz Społeczności forum www.grafart.org
PS: Wszelkie pytania odnośnie naboru prosimy kierować JEDYNIE w tym temacie, na każde z nich administracja postara się odpisać jak najszybciej.
PayLOADer, a jeżeli mogę tyle poświecić czasu dziennie forum (nawet w okresie szkolnym) i mnie wybierzecie ,a ja wyjadę na wakacje na przykład na 2 tygodnie i nie będę miał dostępu do internetu to od razu out czy można ten "urlopik" brać ?:P
Kanzaki, jasne, że można. Jeżeli byłoby tak jak piszesz, to np. powinnam zostać wyrzucona z administracji, bo niedawno wróciłam z wakacji 2tygodniowych.
żeby wziąć urlopik, wystarczy że po prostu poinformuje się resztę administracji o nim.
A co do braku dostępu do internetu, to też już były takie przypadki, osoby te albo powiadamiały kogoś sms'em (nie martw się o numery) lub wchodziły na internet u znajomego i dawały znać, albo po fakcie wyjaśniały swoją nieobecność.
Administracja to też ludzie, naprawdę.
Pozdrawiam.
where's your gavel? your jury? what's my offense this time? you're not a judge but if you're gonna judge me well sentence me to another life
Ostatnio zmieniony przez Snowy 2010-07-13, 17:05, w całości zmieniany 1 raz
Chętnie bym się zgłosiła, bo mam z rok przerwy od moderacji, ale niestety (co widać po znikomej aktywności na forum) nie mogłabym poświęcić 3-4 h dziennie, ponieważ jestem na stypendium naukowym oraz staram się o stypendium zagraniczne. A szkoda bo dawniej chętnie czytałam Wasze forum, mam do niego sentyment oraz posiadam duże doświadczenie w moderacji także jako super moderator oraz team manager. Ponadto pracowałam w Onet.pl jako moderator for i treści społecznościowych. Ale może po studiach... ; )
Powodzenia i trzymam kciuki za kandydatów : )
Tide28, będziemy zatem chętnie oczekiwali Twojego wsparcia jak już będziesz nieco wolniejsza, zakończysz edukację i zgłosisz się do jakiegoś, przyszłego naboru
Na dzień dzisiejszy powiem, że zgłoszeń przyszło do mnie aż 14 sztuk także już teraz, będzie "w czym wybierać"!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.