PRZYPOMNIJ HASŁO
Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!

Zasoby dostępne po rejestracji:

* darmowe TUTORIALE

* konkursy, bitwy organizowane przez forum

* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
            PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc przeglądać naszą sekcję z tutorialami
(ponad 921 tutoriali podzielonych pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i aplikacji, zarejestruj się.

To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.

Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Lukezz
2011-06-25, 22:12
Konkurs na Gold Membera.
Autor Wiadomość

Misha 
Leniwy Leniwiec

Inspiration: Digital Painting
Program: Corel Painter X
Tablet: Intuos4 M
Aparat: Nikon D40x
Piwa: 143/57

GFXPoints: 206649

Status: Offline

Wysłany: 2009-03-13, 15:49   Konkurs na Gold Membera.

DeviantART:
http://mishaart.deviantart.com Digart: http://mishaart.digart.pl

Witamy na pierwszym tego typu konkursie w sieci.
Prosimy o uważne zapoznanie się z tym co następuje:

Ogłaszamy nabór/konkurs na Gold Membera Grafartu! Jak już doskonale wiecie, ranga ta jest przydzielana najbardziej inspirującym, pomocnym, aktywnym (możnaby tak wymieniać długo) użytkownikom naszego forum. Do tej pory przydzielanie jej było utajnione a nagradzany użytkownik dowiadywał się o zaistniałej zmianie podczas zmiany jego rangi. Do dzisiaj...
Od tej pory przyznanie rangi Gold Membera będzie odbywać się zupełnie inaczej - jak?
Jak wiadomo - na taką rangę trzeba zapracować. Przyznamy ją osobom które specjalizują się (i prezentują wysoki poziom umijętności) w dziedzinach grafiki takich jak:
  • - Sygnatury
  • - Fotomontaże
  • - Prace vectorowe
  • - Digital Painting
  • - Fotografia
  • - Webdesign
  • - Grafika 3D

Jak zostać Goldem?
Po pierwsze - przemyśl i dobrze zweryfikuj swoje umiejętności.
Drugim krokiem jest napisanie zgłoszenia w postaci PW do osób, które będą opiekować się naborem w danej dziedzinie:

• - Misha - Digital Painting, Fotografia
  • - iData - Webdesign
  • - samborek - Prace vectorowe
  • - PayLOADer - Fotomontaże
  • - Kl4wN - Sygnatury
  • - Groove - Grafika 3D

Trzecim krokiem będzie wykazanie się umiejętnościami i wiedzą - czyli robicie tutoriale.

Oczywiście zawsze jakieś zasady muszą być, a więc będzie obowiązywał Was ten oto regulamin:

1. Jeden user może zostać GM tylko w jednej z dziedzin. Należy więc wysłać tylko jedno zgłoszenie.
(Naturalnie osoby ukarane za RIP/kradzież pracy - automatycznie zostaną odrzucone)
2. Użytkownik winien nadesłać w przeciągu 2 tygodni od rozpoczęcia konkursu - 3 prace z wybranej dziedziny do odpowiedniego prowadzącego oraz link do swojej galerii, konta na serwisach graficznych takich jak deviantART czy Digart.pl.
3. Obowiązkowo do prac należy dołączyć notkę o sobie i odpowiedzieć na pytanie "Dlaczego właśnie Ja".
4. Wiadome jest że obowiązuje regulamin główny forum, a niepoważne zgłoszenia będą nagradzane warnem.
5. Po upływie 2 tygodni od dnia dzisiejszego Administracja z nadesłanych zgłoszeń wybierze po 3 osoby - naszym zdaniem - najlepsze w danych dziedzinach grafiki.
6. Owe trójki zaczną wówczas przekonywać nas, która osoba z nich ma zostać Goldem - robiąc tutoriale i zachowując się jak na Golda przystało.
7. Po kolejnych 2 tygodniach Administracja z każdej trójki wybierze tego jedynego - najlepszego grafika/usera z danej dziedziny grafiki.
8. Każdy z nowych Goldów nie powinien spoczywać na laurach - przyznanie tej rangi wiąże się ściśle z tym, że Gold Member MUSI być pomocny i aktywny - czyli:
a) powinien robić więcej tutoriali
b) powinien często bywać na forum
9. Aktulni Gold Memberzy naturalnie powinni zgłosić się do konkursu jeśli chcą zachować rangę/walczyć o jej utrzymanie.

Jeśli macie jakieś pytania - proszę je zadawać w tym temacie.
Zbędne komentarze będą usuwane a autor nagradzany WARN'em (nie róbmy tutaj bałaganu).

Wszelkie komentarze i dyskusje n/t konkursu prosimy zamieszczać w tym temacie: CLICK ME

Wygrałem:

Moje profile na:
deviantart | digart | Artician | Facebook | YouTube

Moje portfolio:
TheMishaArt

Recenzja tabletu Wacom Cintiq 21UX:
YouTube | GrafArt

Tutoriale dotyczące DP:
Painter - Podstawy |
Painter - Narzędzia | Painter - Szkic | Painter - Malowanie

Talent is the ability to spot what looks right or wrong in a painting. Knowledge is knowing out to correct what doesn't look right. - J. Vloothuis
Postaw piwo autorowi tego posta

Misha 
Leniwy Leniwiec

Wysłany: 2009-03-21, 15:14   

DeviantART:

Przypominam, że czekamy na zgłoszenia do 27.03.2009!

Wygrałem:

Moje profile na:

Moje portfolio:
TheMishaArt

YouTube | GrafArt

Tutoriale dotyczące DP:
Painter - Podstawy |

Talent is the ability to spot what looks right or wrong in a painting. Knowledge is knowing out to correct what doesn't look right. - J. Vloothuis

Misha 
Leniwy Leniwiec

Wysłany: 2009-04-03, 14:03   

DeviantART:

Na wstępie przepraszam Was za opóźnienia, ale nie miałem ostatnio zbyt wiele czasu na ogarnięcie forum - i dopiero dzisiaj z PayLOADerkiem daliśmy radę się ugadać.

Decyzją PayLOADerka i moją również w dniu dzisiejszym na rangę Gold Member wskakują:

Boss - w dziedzinie grafiki 3D
Bard - w dziedzinie Webdesign

Jeśli chodzi o Sygnatury i Wektorki - planujemy wybrać po dwóch Goldów na dziedzinę - jednak będą oni musieli się wykazać inicjatywą w postaci bycia pomocnym - i ogólnie to co pisałem w pierwszym poście.
Czekamy też na złote tutoriale od owych osób - a są nimi:

W dziedzinie Sygnatury:
  • - Slay^
  • - Noodl3 aka lawliet
  • - Wieczny Emo
  • - Engine
  • - Yunnan

oraz w dziedzinie Wektory:
  • - kubpel
  • - Klozetmonki
  • - SAGE69
  • - Hueco aka .soiL aka Gaze

Oczywiście - jak zapewne wiecie - zarówno nowi Goldzi - jak i Ci obecni powinni w ciągu całego ich bytu na forum zachowywać się jak na Golda przystało - czyli być pomocnymi, uprzejmymi i starać się podnosić poziom forum w swoich dziedzinach graficznych.
TO jest Wasz task - Wasze zadanie i Wasza powinność wobec forum i jego użytkowników.

Osoby:
  • - Slay^
  • - Noodl3 aka lawliet
  • - Wieczny Emo
  • - Engine
  • - Yunnan
  • - kubpel
  • - Klozetmonki
  • - SAGE69
  • - Hueco aka .soiL aka Gaze

Zostają dodane do grupy "Pretendentów". Przez najbliższe 2 tygodnie będziemy Was obserwować - i po tym czasie przeprowadzimy ogólnoforumowe głosowanie i w ten oto sposób zostaną wyłonieni Goldzi w dziedzinach Sygnatur i Wektorków.

Pozdrawiam, gratuluję i powodzenia!

Wygrałem:

Moje profile na:

Moje portfolio:
TheMishaArt

YouTube | GrafArt

Tutoriale dotyczące DP:
Painter - Podstawy |

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do: