Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!
Zasoby dostępne po
rejestracji:
* darmowe TUTORIALE
* konkursy, bitwy organizowane przez forum
* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum
GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie
zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc
przeglądać naszą sekcję z tutorialami (ponad 921 tutoriali podzielonych
pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i
aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.

Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z
rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT
Witam,
To tak naprawdę mój drugi post na tym forum, pierwszym była prośba o klasyfikacje stopnia zaawansowania ^^
We wszystkich tworach używałem wacoma intuosa4 L wraz z photoshopem cs5 i 3-4 pędzlami nie standartowymi, wspomagając się fotkami
Nu do rzeczy, moje pierwsze pracy w kolejności powstawania
Niestety problem z perspektywą i nazwijmy to zbytnim oddzieleniem pierwsze planu od tła...
Speed ćwiczący światłocień
j/w
A tu pierwsza poważna zabawa z teksturą
Brak komentarza, poza standardowym potraktowaniem włosów po "macoszemu" oraz nie udanym okiem...za chiny nie potrafiłem go dobrze ująć
Technik Fotograf, zwany potocznie fototechnikiem (tak istnieje taki zawód) Absolwent Technikum Fotograficznego im. E.Abramowskiego
Student SWSiM na kierunku grafika komputerowa.
Pracownik Laboratorium, zajmującego się badaniami fotografii oraz wideo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.