Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!
Zasoby dostępne po
rejestracji:
* darmowe TUTORIALE
* konkursy, bitwy organizowane przez forum
* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum
GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie
zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc
przeglądać naszą sekcję z tutorialami (ponad 921 tutoriali podzielonych
pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i
aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.

Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z
rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT
Misie słodkie
Co było to nie wróci, co się stało to się nie odstanie itd itd.
Koniec spamu, zbędnego offtopu i wszelkich pogawędek. To nie jest odpowiedni temat do tego typu dewagacji, dlatego proszę o zakończenie.
Raz
Dwa
Trzy
*wszystkich ogarnął błogi spokój i wzajemna miłość*
Zatem najlepszą taktykę obrał NADX. Bo ja walczę z niewidzlanym cieniem, nie wiem z kim, nie wiem ile kogo mam przegonić. Nie wiem ile pisać. Nie wiem czy wybrać moje życie prywatne czy może pisać recenzje. Ja nic nie wiem, bo zawsze pod koniec nagle ktoś z boku wyskoczy i wygra konkurs. Po to jest tabela, by informować i by napędzać rynek rywalizacją. Bym po prostu nie walczył z Cieniem.
To jest zabawne , mnie bardziej cieszyło to , że użytkownicy forum odpisywali mi postami typu "Dzięki za tak długą ocenę na pewno mi się sprzyda" niż te nagrody. Jak unreal ci powiedział co ja oczywiście potwierdzam , jesteś strasznym materialistą .
Nie wiem z jak ty to widzisz , gadasz o jakiś podejściach taktykach jak by to forum było o militarny czy też strategiach na polu walki.
Nie czaje gdzie tu nie zgodność jak przecierz wyniki były aktualizowane i każdy widział je wtedy gdy zostały zmienione sam pisałeś tyle ile chciałeś , widać było ża zależało ci tylko na nagrodach i popierdzieliłeś wszystko jak i użytkowników jak i ich prace.
/Edit : kaszka , mistrz powstrzymywania sporów !
Od J. Administratora
Kaszka:
Kochanie... Prosiłam, by nie było już offtopu (;
Mam nadzieję, że jasno się wyrażam... Jeżeli nie, następnie będą grabki, potem łopatka, potem... a zakończymy na pejcu - nie, to nie jest zachęcenie
Ostatnio zmieniony przez Kaszka 2010-10-04, 21:32, w całości zmieniany 2 razy
Ja tylko za pozwoleniem Kaszy chciałem przeprosić - jeśli kogoś uraziłem w postach powyżej - bo widzę, ze niektórzy dostrzegli tutaj prywatne wycieczki Po prostu odwołuję się, bo czuję się niesprawiedliwie i ten tylko przypadek prosiłbym o rozpatrzenie.
Pozdrawiam i prosze się tak nie spinać! To tylko forum
MilanPL, boże, ale skąd on mogl miec pewnosc, że ty w tym czasie też nie piszesz ocen. kurka, zalezy ci na tych nagrodach jak nie wiem. poluzuj zwieracze troche, bo to, co piszesz jest już śmieszne. Czasami nawet sam zaprzeczas sobie.
MilanPL napisał/a:
jak na tacy wiedział ile ma nabić postów, ile linijkek i kiedy by wygrać. Niczym na 2WS - najwazniejszy jest wywiad i kontrwywiad. On wiedział o mnie wszystko, ja o nim nic. To jest walka?
co ty gadasz. wyolbrzymiasz to do potęgi n. TO JEST TYLKO ZABAWA. NIGDZIE NIE JEST NAPISANE, żE TABELKA MOZE BYC AKTUALIZOWANA NA OSTATNIE MINUTY. na moje powinno byc tak, że tabelki userzy nie widzą i tyle. nie było by takich spinek materialisty jaka jest teraz.
MilanPL napisał/a:
A i pomaganie użytkownikom naturalnie sprawia mi radość.
tylko czemu chwile później przeczytałem coś o tym, że gdybyś wiedział, że NADX jest wyzej od ciebie w rankingu to pisalbyś dalej? no ej, coś tu jest nie tak. skoro pomagałbyś userom, bo sprawia ci to radość, to pisałbyś bez wzgledu na pozycje w tabelce, a z tego wynika tylko to, że 'jestem 1 szy - nie pisze, bo po co?' lub 'jestem 2 - musze popisac zeby przegonic typa z pierwszego miejsca'
zaprzeczasz czasami sam sobie.
ps. możecie mi dac warna za flame'a czy coś, ale jak wiem, że człowiek nie ma racji, to muszę się odezwać
Od J. Administratora
Kaszka: OSTATNIE UPOMNIENIE
[unreal] GDZIE JEST KRZYż?! [/unreal]
Ostatnio zmieniony przez Kaszka 2010-10-05, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.