Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!
Zasoby dostępne po
rejestracji:
* darmowe TUTORIALE
* konkursy, bitwy organizowane przez forum
* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum
GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie
zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc
przeglądać naszą sekcję z tutorialami (ponad 921 tutoriali podzielonych
pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i
aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.

Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z
rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT
Miło mi zaznaczyć z tego miejsca, że nasz kochany użytkownik zgarnął główną nagrodę dzieląc się także pierwszym miejscem z Agnieszką Trojanowską. Do wygrania był Intuos 4 S. Osobom tym również została zaproponowana współpraca ze strony firmy Wacom wg ustaleń zawartych w regulaminie konkursu.
Filmik zwycięski Michała:
Film A.Trojanowskiej:
A samo uzasadnienie takiego wyniku konkursu było podyktowane następującymi wypowiedziami:
Aleksy Pawluczuk:
„Agnieszka Trojanowska - Malinowy portret - Wyraźne nawiązanie do życia, sztuki - czytelne inspiracje, prosty czytelny komentarz, zaprezentowany warsztat bez maniery jak w kilku innych przypadkach, być może trochę zbyt głośna muzyka arabska ale to chyba nie podlega ocenie”.
„Michał Ziemak - Charlize - za inspiracje prawdziwym pięknem - umiejętnie dobrana muzyka Pink Floyd - podobnie jak w przypadku Agnieszki - skupia się maksymalnie na pracy”.
Piotr Janowczyk:
„Konkurs stawiał uczestnikom bardzo wysokie wymagania dotyczące profesjonalnej sprawności technicznej, biegłości manualnej i plastycznej a jednocześnie umiejętnej autoprezentacji”
„Michał Ziemak – Charlize - Praca świetna technicznie. Autor bezbłędnie operuje narzędziami uzyskując właściwy efekt”.
„Agnieszka Trojanowska – Malinowy Portret - Praca o wysokich walorach kreacyjnych, z dużym wyczuciem nastroju i klimatu. Niedociągnięcie techniczne tuszowane są swobodą plastyczną autorki. Duży „plus” za świadomą inspirację”
Hehe
Ja wciąż jestem w szoku, że Jury ogłosiło taki werdykt
Jak sobie wbijecie na kanał tabletywacom: http://www.youtube.com/us...AE8582774CC05FD - zobaczycie wszystkie "entries" jakie się pojawiły na ten konkurs
Nie wiem kto z nas (podobno Agnieszka Trojanowska jest userem grafart.org) to Agnieszka - ale pragnę Jej pogratulować film godny, praca również no i ten Mac
Gratki Misha, szkoda ze tam frekwencja byla taka slaba , ja to myslalam ze bedzie min 100 wejsc dlatego nic mi sie nie chcialo robic a tu taki psikus. Tak czy inaczej ta praca z 2 miejsca to w ogole jak dla mnie nie powinna sie na nim znalezc natomiast Twoje miejsce jest jak najbardziej zasluzone
pozwole sobie ocenic te filmiki tam w kolejnosci:
1. ogolnie do bani nie ma co komentowac
2. bez glosu wiec odpada
3. tragiczny podklad dzwiekowy , slychac go raz glosniej raz ciszej, szumi blehh raczej nie daloby sie tego gdzies pokazywac
4.to w ogole porazka , jeszcze informacje jakie przekazuje to dla przedszkola
5. No najlepszy portret
6. bardzo fajna pracka podoba mi sie widzialabym ja na 2 miejscu
7. pracka tez niczego sobie, widac ma pojecie o rysowaniu aczkolwiek tutek w ogole nie czytelny i dobor kolorow slaby, gdyby nie to to 2 miejsce dalabym tutaj
8. fajne nawet ale przy pracy wyzej wyglada bardzo slabo
9. jedyne co mi sie tu podoba to podklad dzwiekowy idealnie dopasowany i glos
Program: CS3 Dołączył: 08 Mar 2008 Posty: 154 Piwa: 4/10 Skąd: Radom
GFXPoints: 299
Status: Offline
Wysłany: 2010-05-08, 11:01
Jak miło, gratuluje Misha!
Podziwiam Cie za ilość włożonej pracy w taki filmik i dzieło. Niestety nie moja dziedzina więc nie mogę ocenić pracy, jednak jako laik mogę powiedzieć ze wyszło bardzo profesjonalnie i estetycznie (czyt. zajebiście)
Jeszcze raz moje gratulacje
Chcesz? napisz! Wykonam dla Ciebie:
strone www | styl do phpbb by przemo | wizytĂłwkÄ | szablon aukcji | logotyp
Kontakt: gg, pw, e-mail
ZnalazĹem kodera! DziÄkuje za zgĹoszenia
3500 zĹ PScs3 + Ĺrednio 4h dziennie na jednÄ prace, a Ty chcesz layout za 50zĹ?
„Michał Ziemak - Charlize - za inspiracje prawdziwym pięknem - umiejętnie dobrana muzyka Pink Floyd - podobnie jak w przypadku Agnieszki - skupia się maksymalnie na pracy”.
„Michał Ziemniak – Charlize - Praca świetna technicznie. Autor bezbłędnie operuje narzędziami uzyskując właściwy efekt”.
Ziemak czy Ziemniak? ;P
A tak serio to gratulacje Misha
Adi, Ziemak oczywiście. Zaraz poprawię post powyżej bo widzę, że organizatorzy pomylili się w nazwiskach kiedy wysłali do mnie owe "cytaty" samborek, aż taka mała konkurencja to nie była, nie przesadzaj
Misha gratulacje, jestem pełen podziwu, że użytkownik grafartu, a zarazem polski mistrz DP, jeżeli mogę tak powiedzieć zajął pierwsze miejsce.
W sumie to nie ma co się tu dziwić.
Mógłbym tak cały czas sporo pisać na ten temat i w ogóle.
Masz smykałkę do tego, robisz to co lubisz i to mi się podoba
Jeszcze raz gratuluję
Przed napisaniem jakiegokolwiek tematu sprawdĹş czy owy nie istnieje w Wyszukiwarce Zanim cokolwiek napiszesz, zapoznaj siÄ z Regulaminem
Radziu, ale konkurencja to konkurencja, a my nie możemy nic na to poradzić, że Michałek tak świetnie rysuje, cóż ... trzeba się z tym pogodzić Misha i cholera zobacz ;P kiedyś korzystałeś chyba z Photoshop'a nie? A tu jak w Corelu zadziwiłeś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.