Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!
Zasoby dostępne po
rejestracji:
* darmowe TUTORIALE
* konkursy, bitwy organizowane przez forum
* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum
GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie
zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc
przeglądać naszą sekcję z tutorialami (ponad 921 tutoriali podzielonych
pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i
aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.

Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z
rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT
Witam, postanowiłem przeprowadzić jeden konkurs póki co odnośnie firmy wacom. Jest to mój konkurs do wglądu Waszych umiejętności jeżeli chodzi o stworzenie prostej pracy DP. Warunek jest jeden, musicie wprawić mnie w zachwyt co łatwe wierzcie mi nie jest tworząc porosty rysunek odnoszący się do firmy WACOM. Tak Waszym zadaniem będzie stworzenie cyfrowego rysunku, którego tematem przewodnim ma być firma WACOM, czy to będzie tekst, czy jakieś skomplikowane (jeżeli starczy czasu) rysunki zależy od Was. Ja proszę aby trzymało się to jedynie tematu wyznaczonego przeze mnie.
Czas na nadsyłanie prac macie do 29.01.2010r. do godziny powiedzmy ... 23:00
Konkurs wystawię także tutaj z racji tego iż nie jest on oficjalnym konkursem forum, ale każdy z użytkowników zarejestrowanych będzie mógł oddać w głosowaniu swój głos.
Payloader właśnie według mnie nie powinni móc głosować wszyscy użytkownicy forum, tylko ci którzy coś sami rysują. Jeśli wszyscy będą głosować to gwarantuję, że wygra rysunek 'ładny', a nie dobry.
CaptainBorrow, nie widzę zatem problemu, jest to poza tym konkurs wyłącznie dla mojej osoby gdyż chcę sprawdzić dość ważną dla mnie kwestię jeżeli chodzi o pewną umiejętność o której w tym momencie nie wspomnę, także ... No wszystkiego się dowiecie kiedy wystawię głosowanie, ale dobrze, wezmę Twoje spostrzeżenie pod uwagę.
Tyciek, yeep.
Prace dostałem tylko od 2 użytkowników forum: Tyciek oraz toxotes.
W związku z tym jedynie pośród tych 2 użytkowników będę mógł wydzielić jakieś dodatkowe gadżety...Ale nie o tym teraz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.