Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!
Zasoby dostępne po
rejestracji:
* darmowe TUTORIALE
* konkursy, bitwy organizowane przez forum
* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum
GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie
zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc
przeglądać naszą sekcję z tutorialami (ponad 921 tutoriali podzielonych
pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i
aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.

Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z
rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT
Wysłany: 2012-02-18, 21:33 Powrót po latach(roku) redyego
Ehh niestety nie pamiętam hasło do straego profilu -"redy", więc zakładam nowy i oto pierwsze 2 prace na ostrzał
Bardzo proszę o oceny. Obie są sprzed ok 2 miechów a teraz mam zamiar zacząć nowe. Może lekki pojazd doda weny i umiejętności
Napisz w sprawie hasła do admina jak jako mod nie mam praw tylko kolor inny
A co to Tagów w pierwszej nie jest źle przydało by się jeszcze trochę wtopić postać z prawej. A teraz prawa strona zupełnie nie ma odniesienia do lewej. Wyglądało by lepiej jak by właśnie postać wychodziła z tego po lewej
Co do drugiej to nie wiem jak wyglądał oryginał ale wygląda strasznie na wklejone i jest za jaskrawe
Poczytaj NOWE tuty odnajdziesz się w panującym obecnie stylu
Powodzenia
GFXPoints: 7
Status: Offline
Wysłany: 2012-03-18, 12:51
1. Dla mnie bomba, świetnie pasujące splattery, światło też niczego sobie, i ta matowość jak najbardziej pasuje. Darowałbym sobie tylko te kolory odbica rendera
2. Nie mój gust, napewno może sie podobać ale moim zdaniem za dużo c4d i jest za jasna,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.