PRZYPOMNIJ HASŁO
Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!

Zasoby dostępne po rejestracji:

* darmowe TUTORIALE

* konkursy, bitwy organizowane przez forum

* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
            PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc przeglądać naszą sekcję z tutorialami
(ponad 921 tutoriali podzielonych pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i aplikacji, zarejestruj się.

To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.

Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Hexia
2011-10-25, 08:22
Grafart od nowa
Autor Wiadomość

chester 
smartass

Aparat: Nikon D90
Piwa: 178/314

GFXPoints: 647

Status: Offline

Wysłany: 2011-10-24, 22:10   

resztki honoru i dobrego imienia tego forum toną, niczym titanic po zderzeniu z górą lodową

Девушка блондинка, которую люублю

..Mówiłem Ci Lucek ja tu jeszcze wrócę !...

A co cierpiących ludzi może uratować?
Jedynie sztuka, tylko sztuka wierzcie w nią!

Kto niez rozumie ten nie pofrunie...
Postaw piwo autorowi tego posta

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Heat

Zlotty15 

Program: Adobe PhotoShop csX
Tablet: Trust XXXXX
Aparat: Sony Ericsson Yari(u100i)
Piwa: 6/4

GFXPoints: 582

Wysłany: 2011-10-24, 22:25   

Chester ale przyjebales przenośnią :D .
A wy się ogarnijcie, co Was to obchodzi co On z tym forum zrobi, skoro i tak stawiacie TN??
Legend gadasz jak dziecko któremu zabrali zabawkę...(fakt zabrali), ale dzieckiem już nie jesteś.
Myślę, że TN nie będzie wcale lepsze od GA, bo na razie to widzę, że sami zadufani egoiści chcą się tam przenieść i sporadyczna część neutralnych(jak Ja).
Ogarnijcie się to Tylko forum, a jak tak strasznie brakuje wam Tego foruma, to jakby każdy adm i mod poszli na tydzień rowy kopać, to sami byście je kupili, i by było wszystko może nie licząc tego, że by wszystko technicznie jebło.
Czym szybciej zrozumiecie, właściwie zrozumiemy, że taka bezsensowna kłótnia do niczego nie prowadzi tym szybciej GA może zostać choć po części odbudowane...
Więc nie psujcie tego co sami przez tyle czasu budowaliście.
P.S @djtrus nie mam pojęcia czemu zrezygnowałeś, kolorki są zaje**** i zobaczysz jak technicznie ktoś to ogarnie to będzie jeszcze dobre forum, bez 10 czy 15 zajebi**** grafików silnik forum nie upadnie, a przyjdą nowi jak nie teraz to za 3 lata i będzie równie dobrze jak było.
@WSZYSCY
Mam gdzieś wasze posty o tym, że się wcześniej nie udzielaliśmy(MY zwykli użytkownicy) i że odbierzecie to jako lizanie dupy, ale teraz budujecie marke TN jak i swoją-Legend wypadłeś bardzo słabo i jak tak ekipa TN będzie się zachowywała to podziękował.

Ściskacie dupy jakby to był
http://wszechpolska.pl/uimages/services/wszechpolska/i18n/pl_PL//201110/1319206258_by_Doknic.jpg?1319206259

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
Pilej, Heat

.sadistique 
Au nom de Satan

Program: Photoshop
Tablet: Ne s'applique pas
Aparat: Ne s'applique pas
Imię: Michael
Piwa: 84/19

GFXPoints: 1589

Wysłany: 2011-10-24, 23:22   

DeviantART:
Je ne me souviens Digart: Ne s'applique pas

Zlotty15, Aleś zakurwił, idź się utop, serio.
Nawet nie miałem ochoty czytać postu do końca, bo jak przeczytałem kilka Twoich poprzednił to rzygłem z beki.
chooya wiesz imho, a pi***olisz, jak kilka poprzednich tutaj, wybacz, ale taka prawda, gtfo nigger.

Au nom de Satan

MetFis 

Piwa: 12/31

GFXPoints: 373

Wysłany: 2011-10-24, 23:47   

Cytat:
MatFis czy whateva shut - Ty weź wyjdź bo Twoje posty mają tyle sensu co smarowanie dżemem śledzia w sosie pomidorowym, weź umrzyj murzynu.

jakie posty ? napisalem moze 1 w ktoryms temacie nawet nie pamietam czego dotyczyl sledze sobie tylko temat cicho z boku a ty sie przypierdalasz, jak taka atmosfera ma panowac na TN jak tutaj teraz z toba to ciezko bedzie tam nowym. widze po charakterze ze lamus jestes i nie wiem po jaka cholere sie unosisz i szukasz zaczepki. kurka nawet nie nalezales do tej ku***skiej przechuj zajebistej elity jestes zwyklym pionkiem paziu . rozpaczajcei dalej tylko niech ten brudas sie nie pr***ierdala na sile do wszystkich

Cytat:
Chyba mi się wydaję, ale teraz najwięcej zdania mają Ci którzy ch*** na forum byli/napisali/zrobili a pierdolą jakby ów forum założyli.

kurka na przykład ty.

http://iv.pl/images/05366588123363699529.png

Więcej szczegółów
Wystawiono 2 piw(a):
-A-, Pilej

samborek 
Prof.S.Jonalista

Inspiration: Webdesign
Tablet: Wacom Intuos 4M
Piwa: 257/213

GFXPoints: 6769

Wysłany: 2011-10-25, 00:31   

DeviantART:
http://samborek.deviantart.com/ Digart: http://samborek.digart.pl/

Kochani, każdy ma prawo się wypowiedzieć na temat tego co się wydarzyło , bez względu na to czy siedział codziennie przez 4 lata na forum czy sporadycznie wyglądał albo przyszedł popatrzyć jak się forum rozpada.

Wyzywanie i prowokowanie siebie na wzajem do niczego nie doprowadzi, nie o to nam chodzi i mam nadzieję że pozostawicie to tu a nowo powstające forum będzie nowym początkiem.

Więcej szczegółów
Wystawiono 8 piw(a):
Jolievin, -A-, Hexia, lothar1410, Filas, Nation, chester, JacobDonut

Hexia 
Dont look back !

Program: Photoshop
Imię: Krystian
Piwa: 244/52

GFXPoints: 7179

Wysłany: 2011-10-25, 08:22   

DeviantART:
hexiaa.deviantart.com

Powiem Wam tyle. Głupim pierdzieleniem i wyzywaniem siebie nawzajem niczego nie zmienicie. Temat zamykam bo nie ma najmniejszego sensu, każdy ma swoje racje.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do: