Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!
Zasoby dostępne po
rejestracji:
* darmowe TUTORIALE
* konkursy, bitwy organizowane przez forum
* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum
GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie
zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc
przeglądać naszą sekcję z tutorialami (ponad 921 tutoriali podzielonych
pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i
aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.

Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z
rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT
Program: Adobe PhotoShop csX Tablet: Trust XXXXX Aparat: Sony Ericsson Yari(u100i) Wiek: 18 Dołączył: 06 Maj 2009 Posty: 107 Piwa: 6/4 Skąd: SĹakwĂłw
GFXPoints: 582
Status: Offline
Wysłany: 2011-10-24, 22:25
Chester ale przyjebales przenośnią .
A wy się ogarnijcie, co Was to obchodzi co On z tym forum zrobi, skoro i tak stawiacie TN??
Legend gadasz jak dziecko któremu zabrali zabawkę...(fakt zabrali), ale dzieckiem już nie jesteś.
Myślę, że TN nie będzie wcale lepsze od GA, bo na razie to widzę, że sami zadufani egoiści chcą się tam przenieść i sporadyczna część neutralnych(jak Ja).
Ogarnijcie się to Tylko forum, a jak tak strasznie brakuje wam Tego foruma, to jakby każdy adm i mod poszli na tydzień rowy kopać, to sami byście je kupili, i by było wszystko może nie licząc tego, że by wszystko technicznie jebło.
Czym szybciej zrozumiecie, właściwie zrozumiemy, że taka bezsensowna kłótnia do niczego nie prowadzi tym szybciej GA może zostać choć po części odbudowane...
Więc nie psujcie tego co sami przez tyle czasu budowaliście.
P.S @djtrus nie mam pojęcia czemu zrezygnowałeś, kolorki są zaje**** i zobaczysz jak technicznie ktoś to ogarnie to będzie jeszcze dobre forum, bez 10 czy 15 zajebi**** grafików silnik forum nie upadnie, a przyjdą nowi jak nie teraz to za 3 lata i będzie równie dobrze jak było.
@WSZYSCY
Mam gdzieś wasze posty o tym, że się wcześniej nie udzielaliśmy(MY zwykli użytkownicy) i że odbierzecie to jako lizanie dupy, ale teraz budujecie marke TN jak i swoją-Legend wypadłeś bardzo słabo i jak tak ekipa TN będzie się zachowywała to podziękował.
Program: Photoshop Tablet: Ne s'applique pas Aparat: Ne s'applique pas Imię: Michael Wiek: 41 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 112 Piwa: 84/19 Skąd: Ruda Śląska
GFXPoints: 1589
Wysłany: 2011-10-24, 23:22
DeviantART: Je ne me souviens Digart: Ne s'applique pas
Zlotty15, Aleś zakurwił, idź się utop, serio.
Nawet nie miałem ochoty czytać postu do końca, bo jak przeczytałem kilka Twoich poprzednił to rzygłem z beki.
chooya wiesz imho, a pi***olisz, jak kilka poprzednich tutaj, wybacz, ale taka prawda, gtfo nigger.
Wiek: 18 Dołączył: 02 Sie 2008 Posty: 160 Piwa: 12/31 Skąd: google
GFXPoints: 373
Wysłany: 2011-10-24, 23:47
Cytat:
MatFis czy whateva shut - Ty weź wyjdź bo Twoje posty mają tyle sensu co smarowanie dżemem śledzia w sosie pomidorowym, weź umrzyj murzynu.
jakie posty ? napisalem moze 1 w ktoryms temacie nawet nie pamietam czego dotyczyl sledze sobie tylko temat cicho z boku a ty sie przypierdalasz, jak taka atmosfera ma panowac na TN jak tutaj teraz z toba to ciezko bedzie tam nowym. widze po charakterze ze lamus jestes i nie wiem po jaka cholere sie unosisz i szukasz zaczepki. kurka nawet nie nalezales do tej ku***skiej przechuj zajebistej elity jestes zwyklym pionkiem paziu . rozpaczajcei dalej tylko niech ten brudas sie nie pr***ierdala na sile do wszystkich
Cytat:
Chyba mi się wydaję, ale teraz najwięcej zdania mają Ci którzy ch*** na forum byli/napisali/zrobili a pierdolą jakby ów forum założyli.
Kochani, każdy ma prawo się wypowiedzieć na temat tego co się wydarzyło , bez względu na to czy siedział codziennie przez 4 lata na forum czy sporadycznie wyglądał albo przyszedł popatrzyć jak się forum rozpada.
Wyzywanie i prowokowanie siebie na wzajem do niczego nie doprowadzi, nie o to nam chodzi i mam nadzieję że pozostawicie to tu a nowo powstające forum będzie nowym początkiem.
Powiem Wam tyle. Głupim pierdzieleniem i wyzywaniem siebie nawzajem niczego nie zmienicie. Temat zamykam bo nie ma najmniejszego sensu, każdy ma swoje racje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.